EDIȚIA DIGITALĂ
Accesul la versiunea PDF a cotidianului Deșteptarea se face pe bază de abonament. Pentru a vă crea cont, vă rugăm să vă înregistrați. Abonamentul pentru o săptămână costă 3 euro, pentru o lună 5 euro, pentru trei luni , 10 euro iar pentru un an, 50 de euro.
În cazul în care nu aveți cont de PayPal sau card internațional, puteți trimite echivalentul în lei al sumei aferente perioadei pentru care doriți să vă abonați prin virament bancar. Apoi, trimiteți dovada plății prin e-mail la adresa editor@desteptarea.ro, iar noi vă vom transmite username-ul și parola pentru a accesa ediția ziarului în format PDF. Dacă nu aveți cont de Pay Pal dar aveți card bancar, puteți plăti pe acest link contravaloarea abonamentului. În acest caz, contul va fi creat manual, în maximum 24 de ore.
Plata abonamentului poate fi efectuată în conturile SC Deșteptarea SA, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J04/173/1991, cod fiscal RO 944300, cont virament RO75 RNCB 0026 0210 4049 0006 – deschis la BCR Bacău; cont virament RO 49 TREZ 0615 069X XX00 0780 deschis la Trezoreria Bacău
Pentru plata electronică, contul este creat automat. Pentru plata prin virament sau la sediile noastre, termenul de creare a contului și/sau activare a abonamentului este de 24 de ore.

Conținutul acestui site nu poate fi republicat total sau parțial, fără acordul scris al societății
Deșteptarea SA.

Accesarea fără drept a acestui site constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.